Berendsen visvoeders.

KANJER S - allround wedstrijdvoer.

Kanjer S is een allround wedstrijdvoer voor de grote vissen. Het voer is zeer geschikt voor stilstaand tot lichtstromend water. In het voorjaar en in het najaar wordt het voer aangepast qua kleur (donkerder).
Het Kanjer S voer is een uitgebalanceerd voer dat afgemaakt is met smaakstoffen.
Voor een optimale werking dient het voer minimaal 2 x bevochtigd te worden en gezeefd.
Ongeveer twee uur voor de wedstrijd het voer voor de eerste maal bevochtigen en één maal zeven. Een half uur voor de wedstrijd voor de tweede maal met een plantenspuit bevochtigen en nogmaals door het voerzeef drukken.
Dit voer heeft een explosieve werking en is ideaal voor de korf maar ook met de vaste stok kun je met dit voer uitstekend vissen. Als u het voer gebruikt met de vaste stok is het belangrijk dat u het vocht langer laat inwerken.
Als u het voer gebruikt op sterk stromend water dan kunt U Pleet of TTX toevoegen.
Bij een sterke stroming dient u maximaal 20% Pleet of TTX toe te voegen.
Voor een neutrale toevoeging die alleen maar een bindende werking heeft kunt u Paneer (Panok) wit of geel van 3mm gebruiken.
Als U het voer snel naar de bodem wilt brengen en het daar als grind uit elkaar wilt laten vallen dan kunt u beter Polenta grof nemen in plaats van Panok.


VOORNVOER

Voornvoer is een compleet voer dat is samengesteld voor de meeste kanalen en gericht op de voornvangst. Het is een donkerkleurend voer met een aangename kruidige geur waar de voorn door wordt aangetrokken. Men kan aan dit voer ook een klein beetje hennep of duivenmest toevoegen. Dit wordt door ons niet toegevoegd in verband met het verzuren van het voer.
Wilt u deze bestanddelen toevoegen dan kunt u het beste de voorafgaande avond aan het vissen de hennep en de duivenmest mengen met lauw water en ’s morgens aan het voer toevoegen.
De hoeveelheid water is afhankelijk of u met de korf of met de vaste stok wilt gaan vissen.


FEEDER-KANAAL

Feeder-kanaal is een voer met een grove structuur, dit voer is speciaal voor de korf ontwikkeld. Het is een neutraal/compleet wedstrijdvoer en zeer explosief voor de voerkorf.
Men kan met dit voer zelf bepalen wat voor smaak je eraan toevoegt.
Het Feeder-kanaalvoer is geschikt voor licht tot matig stromend water en voor zowel de kleine als de grotere vissen.


FEEDER-SPECIAAL

Feeder-speciaal is een nieuw voer in ons assortiment met een mooie grove structuur en het voer is met name voor de dikke Brasem. Dit voer is perfect samengesteld voor de wat drukkere bevaren en de sterker stromende wateren.
Het heeft een langdurige werking en trekt zeer grote brasem aan.
Voor een nog beter resultaat kunt u wat super ijscowafel en een eetlepel Berlok Power door het voer mengen. Als extra advies verbindt alvast een dikkere onderlijn want dit is een echt KILLERVOER

PLEET

Pleet is al enkele jaren bekend bij verschillende wedstrijd vissers. De hoeveelheid pleet wordt afhankelijk van de sterkte van de stroming toegevoegd. De toevoeging is 5% tot 20%.
De eigenschappen van pleet zijn:

  • Het verzwaart het voer.
  • Het heeft een bindende werking.
  • Het is zeer zoet.

Pleet is ook perfect te gebruiken met bijvoorbeeld scopex flavour.

Bereidingswijze:
.
Je mengt de avond voordat je gaat vissen:
100 gram pleet met één eetlepel scopex flavour. Dit mengsel doe je samen met wat lauw water in een goed afsluitbaar plastic bakje.
Tenminste twee uur voordat je naar de wedstrijd gaat meng je het mengsel door je voer (ongeveer 1 kg.)
Dit is echt een knaller voor de grote vissen.

 

Home | Berlok power | Fabrikage | Ingrediënten | Infoaanvraag